Zulin Aziz kurus yang amat. Mengejutkan Hafiz Mahamad sampai salah isteri. Ramai tergamam tengok gambar baru Zulin Aziz

Zulin Aziz merupakan antara selebriti yang sering menjadi perhatian menerusi laman sosial Instagram, jika sebelum ini dia menjadi pilihan warganet untuk menghiburkan diri apabila dia juga berbakat dalam menghasilkan video lucu.

Kini pula bukan sahaja itu namun Zulin Aziz menjadi inspirasi buat para wanita diluar sana bagi mendapatkan berat badan ideal. Perkongsian foto-foto Zulin di Instagram peribadinya dimana dia diikuti 2.1 juta followers membuatkan warganet juga dapat melihat perubahannya yang semakin cantik.

Dapat diperhatikan pula, perkembangan terbaru Zulin adalah dia akhirnya melancarkan video muzik lagu nyanyiannya yang berjudul Followback. Ternyata, ramai peminat dan pengikut memberikan reaksi positif terhadap nyanyiannya dalam lagu tersebut dimana adanya juga pelakon, Fikry Ibrahim dalam video muziknya.

Dalam pada itu, ternyata perkongsian foto terbaru Zulin Aziz dimana dia mengayakan baju putih dan mengenakan tudung berwarna kelabu membuatkan ramai memuji kecantikannya. Foto yang dikongsikan ini, mendapat perhatian peminat dan pengikut dengan menerima hampir 90 ribu tanda suka.

“Bila kau terjumpa ex kau… Eh macam mana ada kat sini? Ok laa i busy, bye” Menjenguk ruangan komen, pelbagai maklum balas diterima Zulin Aziz dimana perkongsian foto itu membuatkan dia semakin menjadi inspirasi disamping tumpang gembira melihat dirinya.

Komen usahawan terkenal, Hafiz Mahamad turut mencuri tumpuan peminat apabila dia menyangka Zulin adalah isterinya, Syafiqah Aina. “Ingat Syafiqah Aina tadi…” “Alhamdulillah, tercapai dah hajat Zulin nak slim…”

Sumber:HCL

Nek4d ambil barang dan sedvt lemak untuk kurus. Akhirnya Zulin Aziz tampil bersuara lantang bila ramai suruh buka tudung

Ramai yang terkejut dan terpuk4u dengan perubahan Zulin Aziz baru-baru ini yang berjaya menurunkan berat badannya sehingga 10kg dalam masa satu bulan. Kini Zulin berjaya mendapatkan badan yang lebih ‘fit’ dan langsing seperti yang diinginkannya.

Selain menjaga pemakanan, Zulin juga akui menggunakan khidmat jurulatih peribadi untuk melakukan rutin senaman. Kena tudvh pergi sedut lemak, ambil barang terlarang

Bagaimanapun, menurut petikan blog Zulin berkata ramai warganet yang menvduh dia mendapatkan raw4tan sedut lemak dan menggunakan bah4n terlar4ng untuk turunkan berat badan secara drastik.

Ada yang menvduh cakap saya sedut lemak dan cakap saya ambil barang terlarang pun ada. Ikutkan sejak PKP lagi, boleh tengok video keadaan (badan) saya masih tembam lagi. Ia adalah proses.”

Dis1ndir suruh tanggal tudung

Bukan itu saja, menurut Zulin lagi ramai yang turut meny1ndir dirinya dengan menyuruh dia buka tudung kerana sudah mula berpakaian ‘fit’ sejak badannya langsing. Namun, dia tidak melatah sebaliknya akui akan memperbaiki diri serta menerima tegvran mana-mana individu tentang kekurangannya dalam hal itu.

Dalam hal ini, saya akui ada kalanya terleka dan tak perasan. Ia khilaf sendiri. Tegvran orang buat saya tersentak dan lekas sedar. Saya tak m4rah, sebaliknya menghargai tegvran membina.”!

Sumber: Lobakmerah

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

 

 

Be the first to comment on "Zulin Aziz kurus yang amat. Mengejutkan Hafiz Mahamad sampai salah isteri. Ramai tergamam tengok gambar baru Zulin Aziz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*