Jururawat pengs4n depan kamera selepas disunt!k vaksin Pfizer

SEORANG jururawat yang sedang ditemubual di hadapan kamera selepas menerima sunt!kan vaksin Pfizer bagi mencegah j4ngk1tan c0v1d-l9, tiba-tiba pengs4n.

Tifanny Dover, Ketua Jururawat di h0sp1tal Chattanooga yang terletak di Tennesse, Amerika Syarikat ketika itu sedang bercakap dalam satu sidang media.

Pengsan selepas disuntik vaksin

“Semua petugas saya, sangat teruja untuk menerima vaksin. Kami dari unit c0v1d, oleh itu pasukan saya yang pertama mendapat peluang untuk menerima vaksin itu,

Ketika sedang berinteraksi dengan wartawan, Tiffany Dover dilihat mula merasa tidak selesa dan berkata: “Maaf, saya rasa pen!ng,” sebelum dia kemudian dilihat jatuh pengsan di hadapan kamera dan seterusnya petugas perubatan muncul memberi bantuan.

Dover kemudiannya dilaporkan tersedar kembali, dan menjelaskan bahawa dia akan merasa pen!ng apabila kes4kitan. 

“Ia tiba-tiba dan mengejutkan saya, saya rasa baik sekarang, ia perkara yang biasa kepada saya,” katanya.

Pengarah h0sp1tal unit rawatan rapi h0sp1tal tersebut berkata reaksi seperti ini sering berlaku dalam sebarang proses sunt!kan vaksin, dan kejadian itu tiada kena mengena dengan kualiti vaksin berkenaan.

Difahamkan Dover sebelum itu telah menerima suntikan vaksin Pfizer di h0sp1tal berkenaan sebelum ditemubual secara langsung oleh stesen telivisyen News Channel 9.

Dover disuntuk vaksin

Kira-kira 17 minit selepas menerima sunt!kan dia mula merasa pening, dan dilihat memegang kepala dan beredar sebelum jatuh pengs4n. 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.milosuam.net/

 

Be the first to comment on "Jururawat pengs4n depan kamera selepas disunt!k vaksin Pfizer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*