Jawapan Padu Suami Nadia Brian Selepas Adik Iparnya Tvduh Dia Giila Glamour, Memang Setepek Dia Bagi

” Syukur Alhamdulillah. Aku nak cakap satu jela, orang yang suka membuka aiib orang ni, tak akan lama nya hidup ni. Lagi-lagi ditambah dengan fiitnah lagi kan?”

Demikian status ditulis Lydia Brian, adik kepada pelakon Nadia Brian yang kini hangat dengan isu perg0lakan bersama suaminya, Muizz Nasruddin.

Sebelum itu, isu menjadi p4nas apabila Muizz yang memfailkan percer4ian mend4kwa melihat Nadia bersama lelaki lain di bilik hotel di Cyberjaya.

Sehingga kini Nadia belum memberi kenyataan rasmi berhubung d4kwaan suaminya itu, namun dia men4fikan sekeras-kerasnya apa yang diperkatakan suaminya.

Dalam pada itu, adik Nadia, Lydia, dilihat lebih bersungguh-sungguh membalas kenyataan Muizz dan men4fikan segala tudvhan yang dibuat oleh abang iparnya itu.

” Dah tua do, jangan jadi budak-budak la. Kau nak famous giila nak glamour kau boleh cakap do. Nak kejar followers pun kau cakap je do. Orang tak kisah pon or heran pon sebenarnya. Orang tahu kau Jahat!

” Jangan nak tiindas perempuan la. Perempuan zaman sekarang tak lemah, malah lebih berdikari lagi. Yang tak tahu cerita sebenarnya tak payah nak jadi batu api!

” Kau jaga je rumahtangga ko yang ada, jauh pagi perjalanan hidup ni. Jangn tindas orang sesuka hati, ingat tu!

Re4ksi padu Muizz

Sementara itu, Muizz sebelum itu berkongsi di Instagram beliau merujuk kepada kenyataan pihak isterinya.

” Aku gila glamour? Sweetheart, fame dont pay my bills. I don’t do reviews for money nor i gelek-gelek b0ntot on Tiktok for attention. I gain nothing from this mess.”

 

Menerusi perkongsian sama, Muizz mend4kwa dia seperti tidak mahu menceritakan masalah rumah tangga yang dialami olehnya. Tetapi dia seakan ‘terpaksa’ membuka mulut kerana dipercayai sudah ‘hilang sabar’ dengan kenyataan Nadia.

Menurut Muizz, dia mendakwa tidak pernah menyuruh atau mem4ksa Nadia untuk membuat kerja rumah dan dipercaya tidak pernah berkasar dengannya.

Malah dia juga dikatakan sudah menjalankan tanggungjawabnya memberi nafkah.

” Aku tak pernah paksa kau masak, cuci baju, bersihkan rumah semua tu, pembantu rumah sudah disediakan.

” Aku tak pernah halang dan paksa kau bekerja, aku tak pernah halang kau untuk berkawan, aku tak pernah berkasar dengan kau.

” So apa kau deriita sangat?

” Syarat nafkah cukup aku tunaikan ikut kemampuan. ‘Karenah’ aku hanya tak mampu hadiahkan kau rumah dan mencukupi kehendak kau buat masa sekarang ini.

” Ketika ini tengah susah, ekonomi tak bagus..adakah hanya disebabkan itu kamu menjadikannya alasan untuk melakukan semua ini?” tulis Muizz.

Sumber:IG Lydiabrian dan Muizznasruddin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: https://www.malaysiaunited.my/jawapan-padu-suami-nadia-brian-selepas-adik-iparnya-tuduh-dia-gila-glamour

 

Be the first to comment on "Jawapan Padu Suami Nadia Brian Selepas Adik Iparnya Tvduh Dia Giila Glamour, Memang Setepek Dia Bagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*