“Doktor baru saja ajar mengucap dan…”

PENYANYI yang juga anggota kumpulan nasyid UNIC, Fakhrul, selamat menjalani pembed4han kecil di bahagian hidungnya, pada Rabu.

Pembed4han tersebut dijalankan susulan masalah hidung tersumb4t yang dihadapinya sebelum ini.

Fakrul atau nama penuhnya Mohd Fakhrul Radhi, 34, berkongsi perkembangan tersebut menerusi laman Instagramnya semalam.

“Alhamdulillah selamat menjalani pembed4han pagi tadi. Terima kasih doktor dan jurur4wat @kjmcofficial.

“Kena bius power punya. Doktor baru saja ajar mengucap dan baca bismillah, tak sempat habis ikut, sedar-sedar dah siap.

“Tapi mujur tak jaga, ng3eri juga bila tengok contoh sinus svrgery kat YouTube,” katanya.

Dalam perkongsian sama, Fakhrul lagi, turut memohon orang ramai agar mendoakan kesihatannya.

“Sekarang tengah recover balik hidung ble3eding. Jadi doktor letak packing. Sehari pada hari ini kena survive bernafas ikut mulut. Boleh lemas. Hopefully, esok lvka sembuh dan boleh remove packing dalam hidung.

“Sajalah nak kongsi pada semua, Maha suci Allah yang mencipta kita, tengoklah macamana rupa dalam hidung kita tu.

“Syukur banyak-banyak Allah bagi kita bernafas. Doakan saya,” katanya.

 

(FOTO: Instagram Faktul UNIC)

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : SInar

 

Be the first to comment on "“Doktor baru saja ajar mengucap dan…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*