Jadi Siapa Yang Call, Mesti Ramai Yang Pernah Dengar Kisah Mlsteri Panggilan Telefon Dari DJ Terkenal Ini

Sebut sahaja Lebuhraya Karak, pasti ramai yang biasa mendengar kisah-kisah seramm dan mlsteri yang berlaku di sepanjang jalan tersebut.

Antara yang menjadi sebutan adalah kereta Volkswagen kuning yang memotong kenderaan lain secara tiba-tiba.

Selain itu, muncul seorang kanak-kanak lelaki mencari ibunya di tengah-tengah jalan raya sunyi sebelum ‘lesap’ menghilangkan diri.

Apa yang menggerunnkan lagi, seorang penyampai radio popular dikatakan pernah menjadi mngsa gangguan pemanggil ‘mlsteri’ pada waktu malam.

Pemanggil tersebut menceritakan kisah kemalangann membabitkan kelurganya di Lebuhraya Karak.

‘Mak saya matl, isteri saya matl’

Memetik daripada sebuah video, DJ radio mengimbau kembali kejadlan seramm ketika dia bersiaran pada suatu malam.

Dia menerima panggilan daripada seorang wanita yang tidak dikenali menceritakan kisah benar yang berlaku ke atas keluarganya.

Mereka sekeluarga menaiki van menuju ke Kuantan sebelum kenderaan yang dinaiki terbabass ke dalam gaungg.

Tambah pemanggil mlsteri itu lagi, kesan daripada kemlangan tersebut seluruh ahli keluarganya tercampak ke dalam gavng.

Sebagai wakil pendengar, DJ radio mempers0alkan jika semua ahli keluarga terjatuh ke dalam gaungg, ia bermakna pemanggil turut terjatuh dan menlnggal dunia.

Selepas daripada itu, panggilan tiba-tiba sahaja diputusskan.

Terima panggilan misteri

Terjatuh dalam g4ungg

Reaksi Orang Ramai

Dia nak bagi perlngatan dikawasan tersebut perlu berhati hati jika bersua van berkenaan.jika kita terlalu taksubb dgn hal yg demikian hal begitulah yg mudah berlaku kepada kita.

Sy pnh krja dkt lebuh raya karak bgian periksa kualiti jalan,sepanjng sy krja gangu tak pnh kne cuma,stiap hari ada shja exsdn ..krja kdang2 lwt mlm,kdang2 tdr pn xmenentu ..tp gangu to xpnh kne,

Saya pun ada dgr panggilan ni..masa tu duk study lewat mlm..sambil layan lagu isna halil.

Sumber : Jentik Hati , caklokq, OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

 

Be the first to comment on "Jadi Siapa Yang Call, Mesti Ramai Yang Pernah Dengar Kisah Mlsteri Panggilan Telefon Dari DJ Terkenal Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*