Idzham Ismail tim4ng anak Ielaki – “Kali ini lebih mudah… saya dapat temankan isteri sepanjang proses keIahiran”

PELAKON Idzham Ismail meIuahkan rasa syukur apabila isterinya Siti Nur Abilah Shamsudin selamat meIahirkan anak kedua mereka pada pagi Ahad.

Menurut Idzham, 32, bayi lelaki itu diIahirkan secara normal pada pukul 7.45 pagi di sebuah pvsat pervbatan di Kajang, Selangor.

“Alhamdulillah isteri selamat Iahirkan anak kedua kami… sama seperti anak sulung, saya dapat temankan isteri sepanjang pr0ses keIahiran.

“Kalau anak pertama dulu, isteri menunggu 12 jam untuk bersaIin tapi kali ini sangat mudah, kami ke h0spital pukul 3.30 pagi dan beberapa jam kemudian isteri selamat bersaIin.

“Mujurlah semua persediaan sudah dibuat awal… tentang nama itu nanti kita akan kongsikan,” katanya.

Idzham mendirikan rumah tangga dengan Siti Nur Abilah yang juga seorang pramugari pada Ogos 2016 dan dikurniakan anak sulung perempuan bernama Nur Sofea Inara yang kini berusia tiga tahun.

Idzham maklumkan isteri dan bayi berada dalam keadaan sihat.

Dalam pada itu, pelakon drama Bukan Gadis Biasa ini memberitahu isterinya akan berp4ntang di rumah ibu mentua di Selangor.

“Isteri berp4ntang di rumah ibunya sebab mak mentua nak jaga… saya tak kisah mana-mana pun tak apa asalkan isteri dan anak di tempat mereka selesa dan ada orang jaga.

“Saya pun sekarang tengah penggambaran dua drama serentak, jadi kalau dia di rumah dan saya balik lambat tak ada orang yang boleh jaga pada waktu malam,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : mstar

 

Be the first to comment on "Idzham Ismail tim4ng anak Ielaki – “Kali ini lebih mudah… saya dapat temankan isteri sepanjang proses keIahiran”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*