Zarina Anjoulie Kegugvran, Mahu HamiI Lagi Lepas Buang ‘FiIIer’ Di Payvdara

Hampir lima bulan mendirikan rumah tangga, menerusi satu perkongsian di Instagram semalam pelakon kontr0versi Zarina Anjoulie mengakui hamiI beberapa bulan lalu namun mengalami kegugvran baru-baru ini.

Tetap tenang menerima ujian tersebut, menerusi entri itu Zarina turut berkongsikan mengenai bah4ya dan kesan sampingan melakukan sunt1kan ‘fiIIer’ sebelum memberitahu mengenai berita kegugvrannya secara tidak sengaja.

“Beberapa bulan lepas Anju mengandvng tapi gvgur. Bukan nak cerita kesian kat video ini cuma nak beritahu. Tak ada rezeki kan tapi Anju cuba nak pregnant lagi,” katanya.

Berkongsikan pengalaman yang dilalui selepas menyunt1k ‘fiIIer’ di bahagian payvdaranya, Zarina turut meminta mereka di luar sana tidak salah anggap kerana ia hanya untuk memberi kesedaran.

“Anju share apa yang anju lalui sekarang ni ye…Please don’t judge dan diharap anda semua terbuka dengan perkongian ini. Tujuan Anju share bukan nntuk nak jatvhkan orang, tetapi untuk create awareness. Anju sendiri tengah lalui benda ni, so Anju nak share with you guys,” katanya.

Zarina berkata ketika ham1l beberapa bulan lalu, payvdaranya membengk4k dan sak1t. Perkara itu membuatkan dia terfikir akan kesan sampingan ‘fiIIer’ jika hamiI lagi dan akan berjumpa dengan doktor pakar untuk mengeluarkan fiIIer tersebut.

“Saya akan pergi bertemu Doktor Chiam untuk raw4tan mengeluarkan ‘fiIIer’ di bahagian d4da. Ini adalah plan sebelum saya ham1l lagi nanti. Video ini dikongsi sebab sekurang-kurangnya korang tahu apa nak buat selepas ini.

“It was my choice untuk letak barang terIarang dalam badan aku. Jangan salah anggap dengan video ini atau jangan salahkan tempat aku pergi buat ‘fiIIer’ dulu ya,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Be the first to comment on "Zarina Anjoulie Kegugvran, Mahu HamiI Lagi Lepas Buang ‘FiIIer’ Di Payvdara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*