Nabil Ahmad Sind1r Azwan Ali Kembali Mengacara?

Pengacara Gegar Vaganza musim ketujuh (GV7) iaitu Nabil Ahmad menjadi bualan ramai di laman Twitter apabila rata-rata netizen mengec4mnya gara-gara tindakannya memerl1 Azwan Ali yang kini kembali dalam dunia pengacaraan.

Tindakan Nabil mengeluarkan ayat berkaitan ‘selfie stick’ yang sememangnya sinonim dengan Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA ketika di konsert GV7 semalam disifatkan b1adap dan kurang aj4r oleh netizen.

“Not my level, shut up! (Bukan tahap saya, diam) Orang selalu pegang ‘selfie stick’ tiba-tiba pegang mikrofon, jadi macam itulah,” katanya.

Meskipun tidak menujukan kenyataan itu ditujukan kepada mana-mana individu, namun netizen pantas membuat spekuIasi Nabil seperti men1ru gaya Azwan Ali.

Perkara itu sekaligus menimbulkan rasa tidak puas hati di kalangan netizen. Netizen turut mengkr1tik pengacara itu dengan mengatakan bahawa dia yang baru pegang mikrofon jika  dibanding dengan Azwan Ali yang sudah lama dalam industri.

Kata netizen lagi, meskipun Azwan Ali sudah lama tidak menjadi pengacara ataupun memegang mikrofon namun pengacaraannya jauh lebih baik daripada Nabil. Netizen turut meminta Nabil supaya tidak b0ngkak meskipun sudah lama bergelar pengacara.

Dalam pada itu, rata-rata netizen berharap Nabil akan membuat permoh0nan maaf secara terbuka kerana mengeluarkan kata-kata sind1ran berkenaan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Be the first to comment on "Nabil Ahmad Sind1r Azwan Ali Kembali Mengacara?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*